Tratament homeopat pentru tuse

Prescrierea corectă a remediilor necesită experienţa practică a medicului homeopat, care stabileşte diagnosticul afecţiunii respiratorii, diagnosticul diferenţial al bolii şi al remediilor homeopate, deoarece simptomatologia afecţiunilor aparatului respirator este foarte variată. Tratamenul homeopat al tusei este strict individualizat.

Homeopatia în Elveţia

În Elveţia homeopatia reprezintă o ramură a medicinei complementare şi alternative (CAM) şi este foarte populară în randul pacienţilor elveţieni.

Ce este homeopatia

Homeopatia este o terapie holistică ce abordează omul ca întreg, tratamentul se adresează organismului ca totalitate integrată şi care evoluează dinamic.

Ecaterina Floroiu

M-am născut în Piteşti în 5 ianuarie 1957.

Am absolvit Şcola Generală nr. 3 şi Liceul Zinca Golescu din Piteşti şi apoi am urmat cursurile Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca pe care am absolvit-o în 1983. Perioada studiilor universitare de la Cluj a fost o periodă de mare efervescenţă în viaţa mea, o adevărată răscruce pe un drum, care se va adeveri a fi plin de provocări şi de explorări binecuvântate.

Adresă cabinet

Homeopraxis

Piteşti, Str. Negru Vodă nr. 46, bl. C1, sc. A, apt. 15, interfon 15
( INTRAREA SE FACE PRIN SPATELE BLOCULUI )

Mecanismul de apărare al organismului şi legea similitudinii

Mecanismul de apărare specific al organismului uman este energetic, dinamic. El acţionează perfect pentru a produce cea mai bună reacţie posibilă în caz de boală şi reface cel mai bun echilibru posibil pentru restabilirea stării de sănătate.

Subcategorii