Seminar de homeopatie, Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi, 2020

Dragi colege şi colegi,

În contextual pandemiei cu SARS-Cov-2 seminarul nu se mai poate organiza şi se amână până la o data ce va fi convenită de comun accord cu Dr. Joshi.

Seminar de homeopatie, Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi, 2019

Dragi colege şi colegi,

În fiecare primăvară am marea bucurie de a fi mesagerul prietenilor noştri din India, inconfundabilii maeştri ai explorărilor în lumea regnurilor, Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi. Vor continua să ne fie ghizi valoroşi şi vom continua explorarea HĂRŢII pe care au conceput-o ca să ne clarificăm itinerariile în imensul areal al remediilor homeopate, vechi şi noi.

Vă invit să îi însoţim cu acelaşi entuziasm ca în anii anteriori, să ne bucurăm de noi descoperiri şi să parcurgem o nouă etapă a cunoaşterii în homeopatie!

În numele celor doi minunaţi homeopaţi vă mulţumesc pentru entuziasmul şi dedicaţia pe care le-aţi acordat acestui eveniment. Să avem o primăvară minunată, să ne bucurăm de Lumina ei şi să ne vedem cu bine.

Vă aştept cu drag să participaţi la un seminar de 3 zile în care Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi ne vor vorbi despre conceptele la care au lucrat în ultimii ani. Evenimentul va avea loc în perioada 7-9 iunie 2019, la Hotel Ibis (Gara de Nord), sala Enescu, Bucureşti.

Webinar de homeopatie, Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi

Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi, duo-ul dinamic al homeopatiei indiene moderne, au început să fie interesaţi de învăţământul online încă din 2005 în ideea de a susţine educaţia continuă, în completarea seminariilor live. Cu titlul de "Monthly tonic" soţii Joshi au iniţiat din 2012 o serie de seminarii online (webinarii) de câte 8 lecţii în fiecare an, serie care continuă şi în prezent bucurându-se de audienţa medicilor homeopaţi din întreaga lume.

În aprilie 2019 începe următoarea serie (2019/2020) de 8 webinarii.

Seminar de homeopatie, Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi, 2018

După o pauză de 4 ani, Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi revin în România la cererea homeopaţilor care au avut bucuria experienţei seminarelor din perioada 2010-2013.

Cu mare bucurie vă invit sa participaţi la acest eveniment excepţional, care va avea loc în perioada 1-3 iunie 2018, orele 9-17, Hotel Ibis, Gara de Nord, sala Enescu, Bucureşti. Va fi un seminar de 3 zile care va prezenta, în premieră, conceptele la care au lucrat Dr. Joshi în ultimii ani.