Webinar de homeopatie, Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi

Dr. Bhawisha şi Shachindra Joshi, duo-ul dinamic al homeopatiei indiene moderne, au început să fie interesaţi de învăţământul online încă din 2005 în ideea de a susţine educaţia continuă, în completarea seminariilor live. Cu titlul de "Monthly tonic" soţii Joshi au iniţiat din 2012 o serie de seminarii online (webinarii) de câte 8 lecţii în fiecare an, serie care continuă şi în prezent bucurându-se de audienţa medicilor homeopaţi din întreaga lume.

În aprilie 2019 începe următoarea serie (2019/2020) de 8 webinarii.

Prin aceste întâlniri regulate medicii au acces permanent la ideile noi care se conturează prin gândirea şi practica bogată a soţilor Joshi. Conceptele care se dezvoltă şi se conturează tot mai clar de la an la an sunt astfel împărtăşite comunităţii care, rândul ei, evoluează punându-le în practică.

Webinar de homeopatie

Mineral - Animal - Plantă

În ultimii ani soţii Joshi au popularizat un sistem logic de analiză a cazului, o punte de legătură între homeopatia clasică şi gândirea modernă. Conexiunile care există între regnuri au devenit mai clare, clasele de remedii găsindu-şi un loc bine definit în structura logică a tabelului periodic al elementelor fie că este vorba de minerale, animale sau plante.

Teme prezentate in webinarii:

  • Cazuri practice cu analiză detaliată privind alegerea remediului.
  • Amănunte despre remedii pentru a fi prescrise cu siguranţă.
  • Diferenţiere între remedii şi clase de remedii.
  • Corelaţii între remedii, clase de remedii, regnuri.
  • Managementul cazurilor cronice.
  • Remedii mai puţin cunoscute şi folosite.
  • Managementul cazurilor dificile.

 

Fragmente din programul de webinarii 2017

Webinariile au acreditare ACHENA (Accreditation Commission for Homeopathic Education in North America) pentru 12 ore de educaţie medicală.

Webinariile au loc vinerea, o dată pe lună, în sesiuni de 2 ore la care se poate participa în mod interactiv. Amănunte despre program aici: drjoshisclinic.com/online-courses/monthly-tonic-with-the-joshis-webinar-series

Prețul pentru participanţii din România a rămas de 120 de dolari pentru o serie de 8 webinarii. Vă rog să mă contactaţi pentru confirmarea participării. Voi trimite lista la clinica Dr. Joshi ca să primiţi invitaţia de participare. Mă puteţi contacta prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau aici: ecaterinafloroiu.ro/contact

 

Webinar gratuit